Tel:

0471.35.94.27.

Email

info@nionails.be

Onze basisopleidingen.

Al onze basis opleidingen worden gegeven door PhD Master educator Maite Roman. Maite is meervoudig kampioene in binnen en buitenland.

Alle certificaten die u ontvangt na een opleiding zijn erkend, zo bent u zeker dat u enkel de beste kwaliteit en kennis verkrijgt.

Inschrijven kan via onze webshop op basis van aangegeven data.
Module 1. Manicurist opleiding.

Dit is een oriënterende opleiding waarbij geen enkele voorkennis vereist is. Tijdens deze opleiding leert u in 3 lessen of alles in 1 dag alle nodige basistechnieken om een volwaardige manicure en gel polish behandeling uit te voeren. Wilde u al eerder uw aanbod in uw schoonheidssalon/ kapperszaak/ ed uitbouwen? Dan is deze opleiding een gegarandeerd succes!

prijs:(3 lessen – 9 uur / of 1 dag) € 175 excl.btw  (excl. producten)Certificaat van deelname

Module 2. Essential basiscs opleiding.

Indien de microbe je na voorgaande opleiding te pakken heeft en je wil leren hoe je een set gel -of acrylnagels plaatst, dan is dit de perfecte module die je klaarstoomt voor de Gel -of Acryl artists opleiding. Deze module is noodzakelijk om de Gel -of Acryl Artists opleiding te volgen.

Prijs:(2 lessen – 6 uur)€ 159 excl. btw. Certificaat van deelname

Module 3. Gel Artist & tip overlay.

Heeft u voorgaande modules gevolgd en met succes doorlopen? Dan kan u nu kiezen voor de Gel artist opleiding. U leert tijdens deze module hoe u correct een gel nagel plaatst met behulp van tips.

Prijs:(3 lessen – 9 uur)€ 239 excl. btw. Certificaat van deelname

Module 4. Gel rebalance & sculpture.

Module 4 is een verdieping en uitbreiding van module 3. Hier leert u de puntjes op de “i” te zetten door onder andere sjabloontechnieken ed.

Prijs: (4 lessen -12uur) € 266 excl. btw. Certificaat van deelname.

Module 5. Acryl artist tip & overlay.

Heeft u voorgaande modules (1 & 2) gevolgd en met succes doorlopen? Dan kan u nu kiezen voor de Acryl artist opleiding.

Prijs:(3 lessen – 9 uur)€ 239 excl. btw. Certificaat van deelname.

Module 6. Acryl rebalance & sculpture.

Module 6 is een verdieping en uitbreiding van module 5. Hier leert u de puntjes op de “i” te zetten door onder andere sjabloontechnieken ed

Prijs: (4 lessen -12uur) € 266 excl. btw.  Certificaat van deelname.

Freestechnieken

Leer op een correcte en pijnloze manier frezen. Deze opleiding zorgt ervoor dat u in alle omstandigheden het maximale uit uw freestoestel haalt.

Prijs:( 1 les – 3 uur)€ 75 excl. btw. Certificaat van deelname.

Polygel artist

Heeft u voorgaande modules (1 & 2) gevolgd en met succes doorlopen? Dan kan u nu kiezen voor de Polygel artist opleiding.

Prijs: (7 lessen -21uur) 505 euro excl btw. Certificaat van deelname.

Russian manicure.

Bent u reeds nagelstylist(e)? Maar heeft u nog moeite met velletjes aan de nagelriemen? Lukt het perfect lakken van de nagel niet zoals jij wil? Tijdens deze opleiding gaan we dieper in op de klassieke manicure en passen we een elektrische manicure toe.

Prijs: (1 les – 4uur) 99 euro excl. btw. Certificaat van deelname.

Deze website gebruikt cookies. Wanneer u doorgaat op deze site, dient u het gebruik van cookies te accepteren.  Meer weten