Tel:

0471.35.94.27.

Email

info@nionails.be

Het team van Nio bestaat uit zeer gedreven en ervaren mensen in de beautysector. Ons team heeft ruim meer dan 15 jaar ervaring. U bent dus in goede handen.

Prijs/ kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Dit maakt dat wij producten gebruiken die allen EU gekeurd zijn en vrij van schadelijke stoffen als MMA. Als professionals zien wij het vak als een beroep en niet als een hobby. Tenslotte betaald u voor een service die voor ons piekfijn in orde moet zijn.

Klantenservice

Als klant bent u bij ons thuis. Wij vinden het belangrijk dat elk persoon zich goed voelt. Daarom nemen wij voor elke klant de nodige zorg en tijd.

Vraag en antwoord

Heeft u een probleem of zit u met een vraag? Vertel het ons. Wij lossen elk probleem op en zoeken steeds naar de juiste oplossingen. Zo kan u met een gerust hart genieten van uw behandeling.

Verantwoord omgaan met kennis.

Wij scholen ons jaar in jaar uit bij (zowel in het buitenland als binnenland) zodat u enkel het beste krijgt waarvoor u betaald. Tenslotte heeft u slechts 2 paar handen.

Waarom is het bijvoorbeeld van belang uit te kijken waar u uw kunstnagels laat plaatsen?

Maar al te vaak worden wij als professionals geconfronteerd met hobbyisten. Hierdoor krijgen we vaak te maken met een zeer slechte applicatie van producten en zelfs zeer beschadigde nagels met alle gevolgen van dien. Het is van erg groot belang dat u als klant weet dat wij aan de slag gaan met chemische producten waarvoor een zeer brede kennis van applicatie als kennis van chemie belangrijk is. Het is dus niet …. “Ik zet even snel een set kunstnagels”.

 

Deze website gebruikt cookies. Wanneer u doorgaat op deze site, dient u het gebruik van cookies te accepteren.  Meer weten